söndag 12 oktober 2008

Heja Heja Heja!

Så har ännu ett lopp gått av stapeln med mig placerad utanför istället för där jag borde vara,,på banan.

Idag hade var det roligare än vanligt att heja då det gjordes i sällskap med Karin, Helena och Alexandra. Tack alla Linnéaner och andra fantastiska löpare för all löparglädje ni fyllde dagen med.
Efter avklarat lopp bjöd underbara Mia på kaffekalas, som alltid när hon har ett finger med i spelet blev eventet en hit.

Clarre, vi saknade dig.

6 kommentarer:

Jossan sa...

tack för hejarop och pepp!!

Catti sa...

Hej Jossan, himla roligt att se dig här :-). Du bjöd på loppets starkaste fartökningar. Både då du passerade oss i hejarklacken och när du spurtade in mot mål. Grymt sprunget.
Hoppas du njuter av både medalj och din insats :-)

Jossan sa...

hehe jag tyckte ni lurade mig minsan :) jag trodde ju att jag var nästan i mål när ni började skrika på mig, därför jag fick extra kraft att spurta, sen när jag rundade hörnan på IP och såg att jag hade hela banan kvar så blev jag helt förtvivlad för jag var så trött :)
Men jo jag är jättenöjd, det var en kul dag, även om loppet för min del inte blev som jag tänkt mig.
Stort tack för all hejning iallafall!!!

Anonym sa...

Jag saknade er också ! Tyvärr har mina ben varit som betong de senaste veckorna. Jag får liksom inte upp farten på träningen innan mjölksyran tar min kropp i besittning. Jag har lagt ner planerna på en höstmara. På coach Lorenzos direkta order har jag inlett en tvåveckors löpfri period.

Av erfarenhet vet jag att du är grym på att heja! Ska vi bestämma här och nu att det är min tur att heja på dig nästa lopp? TÖMILEN?!

MarathonMia sa...

Den bästa hejarklacken ever!

Catti sa...

:-), tack Mia.
Man blir ju så fantastiskt lycklig när man få syn på er.