torsdag 16 oktober 2008

Bedragen?

Clarre, vad gjorde du ( har inte du 2 veckors löpförbud?!) och med vem ( trodde du var min coach?!) på Farsta IP?

Ha ha ha ha, skoja bara. Jätteroligt att du fick över Masse till Farsta från EIP.

Ses i morgon :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kompis! Det var DU som gick med i Linnea trots att jag tjatade och tjatade om Studenternas förträffliga träningar. Helt logiskt då att jag lånar Masse ifrån er klubb. (he,he)

Mycket trevlig kille!

Minns du förresten ditt första intervallpass på Farsta IP?

Jag minns fortfarande den mörka blicken och de korthuggna svaren på mina "är du okej-frågor"...blev lite rädd då! Helt omöjligt smeknamn i vanliga fall, men du var "INTROVERT-CATTI"! (kanske liknar det NIX drabbas av då han blir semiautistisk?!)

Du, jag kunde helt enkelt inte låta bli att springa! Det var riktigt kul att med hjälp av Masse få igång benen igen. Vi ses sen.

Catti sa...

Ha ha ha ha,,,ja jag vet. Jag lär väl få äta upp mitt svek ett tag framöver. Men att du är i Studenterna och jag i IF Linnéa gör ju att nu kan vi få det bästa av två världar när vi tränar tillsammans :-).

Förstod att du inte kunde hålla benen still i 2 hela veckor. Härligt att höra att du är igång igen. Förstår att du hade roligt i Masses sällskap, instämmer med dig, han är en mycket trevlig kille.

Om jag minns? Jag kommer aldrig glömma något av våra träningspass, särskilt inte intervallpassen då blodsmaken är det enda man kan förnimma tillsammans med mjölksyran som sprutar ur öronen.

Hur sjukt det än låter så både saknar och längtar jag efter dom, men då ska dom köras i ditt sällskap.

Kram coachen.