tisdag 23 september 2008

Nakukymppi.......bli ett med naturen!

Få saker slår en tidig löprunda i terrängspåret en sval höstmorgon när diset hänger kvar i luften samtidigt som solen lyser på de höstfärgade löven som gnistrar i en färgkaskad.
Sinnena fylls av skogens mustiga dofter och de enda ljud som bryter tystnaden är de som skvallrar om djuren som bor där och ens egna steg.

Vill man förstärka upplevelsen ännu mer ska man, om man ska tro ett av kvällens inslag i Outsiders, springa naken. Det ska ta löpningen till nya höjder och göra dig till ett med naturen.

Jag brukar inte fega men den här gången passar jag. Men om det är någon annan som känner för att testa så kan ni läsa mer om ett nakenlopp här:
http://koti.mbnet.fi/hhela/naku10/index.html

Vem vet men den ultralätta utrustningen borde öka förutsättningarna för PB :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk att Clarence pratade om ett nakenlopp i går. Har ni någon telepatisk förmåga eller? Han vill anordna ett i Ågesta, då ställer du väl upp? Jag kan vara vattenlangare... eller nej förresten.

MarathonMia sa...

Tihihi - en kompis till mig tänkte anmäla mig till det finska nakenloppet - man får tydligen bara ha strumpor och skor.

Vilken tur att jag har hängtuttar som jag kan peta ner i strumporna då...

Catti sa...

Louise: Hej hopp, vad kul att hitta dig här. Tittade Clarence också på Outsiders? Arrangeras det i Ågesta så ställer jag självklart upp. Nä skoja bara, nog för att jag gillar att springa i Ågesta men då med kläderna på :-).

Mia: Ha ha ha ha, snäll kompis. Jag funderade över vart jag skulle göra av mina,,,blir väl till att rulla ihop dom och hålla på plats med hjälp av pulsbandet,,,om det nu är tillåtet att ha det på sig?