tisdag 23 mars 2010

Våt om fötterna...

och mer än så blev jag igår när det var dags för veckans poolrunningpass.
Rubin dök, som vanligt, upp med glimten i ögat och viskade....today it´s gonna be hard!

Säg när det inte är det när han är inblandad!

En efter en droppade in på Dive Sweden och hos de som varit med på tidigare poolrunningpass fanns inte bara en längtan i blicken efter att få avnjuta kvällens träning utan även en strimma av vetskap (fasa) om vad som komma skulle.

När alla kommit i poolen och hakat fast sig i sina krokar tog det inte lång stund innan Rubins stämma överröstade både vågskvalpet och musiken. Det är fullt ös från första till sista stund av passet. 

Slutar du jobba med benen eller armarna så antingen sjunker du beroende på övning eller än värre....så ser Rubin att du softar..

...jag sjunker hellre.












Lika tuffa som dom här passen är, lika roliga är dom.
Jag är helt enkelt så såld på poolrunning.

4 kommentarer:

Carina sa...

Låter ju superintressant!! Jag ska ju köra lite vattenlöpning då och då. Att köra tillsammans med andra verkar ju grymt!!

Var in på sidan men kunde inte hitta något sätt att boka. Hur funkar det, vad kostar det, vad krävs för att vara med?

Catti sa...

Åh vad roligt att du vill testa. Det är grymt att köra tillsammans i grupp och Rubin är en grym coach så det är riktigt bra pass.

Det krävs ingenting för att du ska få vara med, bara badkläder, en handduk, en vattenflaska :-) samt att du bokar dig till ett av passen.

Du går in på http://www.accessrehab.se/ och klickar på boka massage. Då kommer du till en sida med en lista på olika tjänster. Klicka på poolrunning så bokar du dig där.

Vi kör en klass 19.30 och en 20.15. Tror det står allt om priser där men du kan komma och testa en gång utan att betala. Hör av dig om du inte lyckas boka dig.
Kram

Carina sa...

Jag har bokat nu till 20.15 på måndag. Ska bli jättespännande att testa! Tack för all info.

Kram Carina

Catti sa...

Kanon Carina, jätteroligt att du kommer, du är så VÄLKOMMEN!
Kram kram